Uitbouwen

Uitbouw plaatsen?

Wilt u graag extra ruimte creëren in uw woning?  Dan kan een uitbouw aan huis, zoals een serre, keuken uitbouw of woonkamer uitbouw de oplossing zijn.  De uitbouw is dan een verlengstuk van een al bestaande ruimte. Setbouw bouwspecialist is gespecialiseerd in het realiseren en plaatsen van een uitbouw.

Uw leefruimte vergroten met een uitbouw levert meer woongemak op. Reken op onze expertise voor het zorgeloos vergroten en het verbreden van uw ruimte. Het uitbouwen van uw woning doen we vakkundig, zorgvuldig en nauwkeurig, of het nu gaat om de aanbouw of de uitbouw van uw badkamer, woonkamer, balkon, bijkeuken, garage of de voor,- of achterzijde van uw woning. Wij zijn breed gespecialiseerd en zijn u graag van dienst bij allerlei bouwopdrachten.

Aan-

Aan-Uitbouw

Uitbouw realiseren

Een woning uitbouw is natuurlijk niet zomaar mogelijk. Er dient extra ruimte rondom uw huis te zijn die u mag en kunt benutten. Bijvoorbeeld een gedeelte van uw tuin. Daarnaast zitten er een aantal regels aan een uitbouw verbonden met betrekking tot het waarborgen van uw veiligheid en die van omwonenden. De uitbouw dient ook te passen bij de omgeving en uw buren mogen er geen last van hebben.

Vergunningsvrije uitbouw

Wanneer u een uitbouw wilt, heeft u in sommige gevallen een vergunning nodig. Alles wat grenst aan een openbare ruimte (weg of groen), heeft een grotere invloed op de directe omgeving dan bouwwerken die aan de achterkant gebouwd worden. Bij een hoekwoning heeft u dus vaak voor een uitbouw aan de voorkant of zijkant een vergunning nodig.

Setbouw, specialist in Uitbouw

U kunt bij Setbouw terecht voor:

  • Woning uitbouwen
  • Keuken uitbouwen
  • Woonkamer uitbouwen
  • Garage uitbouwen

Onze vakkundige bouwspecialisten komen graag persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden van uw woning uitbouw te bekijken, uw wensen te bespreken en u hierover te adviseren.

Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan!

Waarom Setbouw?

✓ Kwaliteit

✓ Vakmanschap en heldere afspraken

✓ Helder en deskundig advies

✓ Totaalprijs zonder verrassingen

✓ Supersnelle bouwtijd

✓ Heeft aantoonbare ervaring

✓ Hoogwaardige materialen

✓ Is verzekerd tegen schade

We helpen je graag!

U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur.

Uw vraag per e-mail kan ook.

Stel ‘m hier en je ontvangt uiterlijk binnen 36 uur antwoord.

085-1300427  stuur ons een e-mail

Offerte aanvragen


Hoe werkt het?

✓ Contactgegevens

Vul uw contactgegevens in en ontvang een offerte.

✓ Beschrijf uw wensen

Vertel ons waar u naar op zoek bent. Wat zijn uw wensen?

✓ Bekijk onze resultaten

Krijg inspiratie van onze resultaten