Lange levensduur

 Beschikbaar met een houtnerf

 Kunststof kozijnen zijn vochtwerend

 Verschillende modellen beschikbaar

 Goede isolatie

Kunststof kozijnen: zelden onderhoud en nette uitstraling  

27 Jaar ervaring

Setbouw BV heeft haar service en kwaliteit optimaal verbeterd in de jaren

Vertrouwelijk

Betrouwbare vakmensen in dienst

Aantrekkelijke garanties

Setbouw BV biedt langdurige garanties

Gekeurmerkt

Politie keurmerk

Duurzaam

Luchtdicht, energieneutraal met de hoogste isolatiewaard

Offerte aanvraag


*Voer het contactformulier in en een expert zal met u contact opnemen.

https://www.werkspot.nl/profiel/setbouw-bouwspecialist-1    https://www.werkspot.nl/profiel/setbouw-bouwspecialist-1                Review schrijven >  

Waarom kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen hebben veel te bieden t.o.v. kozijnen van andere materialen.

Kunststof kozijnen zijn duurzaam
Kunststof kozijnen zijn erg duurzaam omdat ze dus lang mee gaan. Met hoge kwaliteit PVC kozijnen zijn jouw kozijnen hard genoeg om meer dan 40 jaar mee te gaan.

Kunststof vereist weinig onderhoud
Harde kunststof kozijnen zijn vrijwel onaantastbaar door weersinvloeden als regen, zon, vrieskou en hitte. De raamvensters zullen dus niet zetten of vervormen en blijven daarom de onderhoudskosten laag.

De kozijnen beschermen beter tegen inbraak
Wanneer kunststof kozijnen met het juiste hang- en sluitwerk worden gecombineerd krijgt het kozijn de SKG Weerstandsklasse 2. Het harde materiaal houdt inbrekers langer en effectiever tegen, wat betekent dat je ook bespaart op de poliskosten van jouw inboedelverzekering.

Veiliger bij brand
In tegenstelling tot houten kozijnen werken vensters van kunststof juist brandvertragend. De kans op doorslag en overslag neemt hierdoor af en de brandveiligheid in jouw woning of bedrijf neemt toe.

Eenvoudig de juiste vorm en kleur kiezen
Wil je zelf de uitstraling van jouw kozijn bepalen? Kunststof kozijnen zijn in alle kleuren verkrijgbaar. Je hoeft bij de aanschaf vaak alleen de RAL-kleurcode op te geven die je wilt. Daarbij kan aanzienlijk makkelijker het kunststof kozijn op maat gemaakt worden dan bijvoorbeeld dat bij hout het geval is.

Superieure isolatie
Kunststof is bijzonder eenvoudig te bewerken. Deze kozijnen passen dus altijd perfect, zonder kieren. Ook kan er moeiteloos een brede luchtspouw worden aangebracht in het frame, wat leidt tot betere isolatie en lagere stookkosten. Let bij de aanschaf op de isolatiewaarde of U-waarde van het kozijn. Deze wordt uitgedrukt in W/m2K. Hoe lager deze waarde, des te beter de isolatie van de kozijnen zal zijn.


Waarom kunststof en geen hout?

Kunststof gaat gepaard met veel voordelen. Zoals gezegd is het grootste voordeel van kunststof dat het niet rot en makkelijk te onderhouden is. Hout daarentegen is een natuurlijk materiaal dat je huis een natuurlijk gevoel kan geven met een mooiere uitstraling. Je kunt echter niet altijd kiezen voor kunststof, want het kan zo zijn dat je huis als monument is verklaard. In dat geval ben je genoodzaakt te kiezen voor hout. Gelukkig zijn er veel soorten verf die een beschermende laag kunnen vormen. Meer informatie over houten kozijnen of aluminium kozijnen?

Meer informatie over kunststof kozijnen? 

Voer nu uw gegevens in (Contactformulier) en wij zullen met u contact opnemen