Aanbouw

Aanbouw

Wat wij u willen laten zien is een breed scala aan foto’s om u een goede impressie te geven. Deze aanbouwen zijn slechts een selectie van de vele aanbouwen aan woningen die er door ons zijn gebouwd. Of het nu gaat om een standaard aanbouw aan een huis van 2,5 bij 6 meter of een uitbouw om de hoek van uw woning heen. Of u kiest voor een lichtkoepel of een complete lichtstraat in uw dak. U bent altijd op zoek naar een betrouwbare aannemer die geeft wat u vraagt. Door de jaren heen zijn er door ons o.a. projecten met aanbouwen en uitbouwen aan woningen verricht in: Dordrecht, Rotterdam, Sliedrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en in de verdere omgeving van Zuid-Holland.

Als jong en groeiend aannemersbedrijf zijn we er op gespitst ons te onderscheiden in kwaliteit en tevens op voor- en nazorg. Setbouw BV gelooft dat u als klant de belangrijkste bouwsteen bent in ons bedrijf.

Daarom bouwen wij met een kwaliteitsoogmerk in plaats van een winstoogmerk aan een gezond en bloeiend bedrijf.

  • Laat ons bewijzen dat wij u kwaliteit tegen een scherpe prijs leveren.
  • Ons streven iedere klant tevreden achter te laten heeft bij ons een hoge prioriteit. Wij doen ons uiterste best een onderneming te zijn die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.
  • Door alle reacties van onze klant tevredenheidsonderzoeken hebben wij kunnen zien wat voor u als klant belangrijk is en hebben daar onze focus op gezet.

Heeft u vragen?

Vul uw gegevens hier